fredag 7 november 2008

Vilken rolig mässa!

Vi var ju till Västerås och ställde ut Sylvias Scrapcorner för första gången i helgen! Det var trevliga Sofia på Stämpelgården, Västerås som gav oss den äran. Scrapmara med utmaningar, demonstrationer och åtta utställare bjöd de på. Det var mycke folk på Växhuset och tittade och handlade. Alltihop var ROLIGT, lärorikt, svettigt och roligtroligtroligt!!! Vi hade våra barn med oss och de gillade också att jobba med oss, de sa t.o.m. att de ville göra om det! Och det blir mässa nästa år igen! Så då blir vi med igen! :) Härligt, Härligt!
Japp, nu har jag blivit med hemsida också! :) Stolt att presentera: sylvias.se! David ska hjälpa mig fixa till webshopen, så vi förhoppningsvis kan lägga ut den till veckan! Såååå kuuuul!

Nu längtar jag till i morgonbitti, för då ska jag få åka till Kilafors på kurs och inspirationsdag med vår leverantör, Reprint. Ska bli riktigt roligt att få suga i sig all inspiration de har att bjuda på där!

Ja, det är lite rörigt just nu, men allt är, som tur är, väldigt roligt!

Kramar till alla!

3 kommentarer:

Carpe Diem. sa...

Hejsan!
Vilka fina kort du har gjort! Har just börjat lite smått med scrapbooking. En fråga: Har du nått tips på vars man kan gå på nätet och hitta ideér? skulle vara tacksam för tips.
Hälsningar från Västerbotten
Kerstin

Carpe Diem. sa...

Hejsan!
Tack för tipsen! Ska kolla upp dom.
Ha en bra dag!
//Kerstin

Monica sa...

Lycka till!!!